Reglement

De Digitale Financiële Dokter

Leden zullen voornamelijk lid worden om geld te kunnen besparen, voordelen te hebben en om geld te verdienen wanneer dit mogelijk is.  De Digitale Financiële dokter geeft tal van besparingen door die veelal honderden dan wel duizenden euro´s per jaar kunnen opleveren!
Door dit toe te passen zijn deze besparingen, je 1e winsten/verdiensten!  Ieder lid mag hier Gratis gebruik van maken!

Lidmaatschap

Lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en tot wederopzegging. Opzegging dient te geschieden per e-mail en je ontvangt binnen 3 werkdagen een mail waarbij wij de opzegging hebben verwerkt.

Opzeggen

Leden mogen op elk gewenst moment opzeggen als ze dat willen, per maand zonder enige verplichting.  Het betaalde lidmaatschapsgeld voor de maand van aanvang of lopende maand kan niet worden gerestitueerd en kan ook geen aanspraak op worden gemaakt.

1e Verdienmodel

Het 1e verdienmodel is al heel simpel!  Leden werven.  Iedereen is welkom en iedereen kan extra inkomsten gebruiken!  De kosten zijn € 10,- per maand en per aangebracht lid ontvang jij 25% ofwel € 2,50 per maand retour!  Zolang diegene lid blijft!

Verdienmodellen

Leden mogen gebruik maken van alle verdienmodellen die worden aangeboden.  De verdienmodellen die binnen de Club vallen zijn veilig genoeg om er geld mee te verdienen, en die buiten de Club vallen zijn risicovolle verdienmodellen met een aangegeven gevarencode vanuit de Club gerealiseerd, zodat men is gewaarschuwd, doch kan er wel geld verdiend worden met die verdienmodellen.  Verdienmodellen zijn instapbaar vanaf € 10,- tot vele honderden euro’s.  Het staat ieder lid vrij om waar dan ook aan mee te doen, omdat iedereen die meedoet, minimaal 18 jaar is.

Producten

Alle leden krijgen de mogelijkheid om producten als één van de eerste partijen te zien en te bestellen/kopen voordat het in de winkels te krijgen zijn.  De leden kopen altijd met een leuke korting in bij de Club.

Banen

Regelmatig biedt BusinessConnexxion Club een aantal banen aan, meestal in de vorm van zelfstandige ondernemer om de functie te laten bekleden door mensen met doorzettingsvermogen, commerciële instelling en verkooplust hebben en zelf hun tijd willen indelen! Alle leden mogen hier gebruik van maken als ze hiervoor worden uitgekozen na aanmelden.

Verkopen als Affiliate

Als je als Affiliate verkoopt, dan heb je je aangemeld als Affiliate en kan je verkopen zonder daar heel veel moeite voor te doen.  Je kan bijv. banners (voorzien van jouw unieke link) plaatsen op jouw website of webwinkel en als iemand daarop klikt en besluit het product te kopen, vang jij daar een commissie voor zonder dat jij er verder moeite voor doet, maar na de koop ontvang jij direct een bericht dat je een verkoop hebt gerealiseerd en dat je commissie wordt bijgeschreven.  Bij veel en leuke producten kan dat behoorlijk oplopen.

Upgraden

Je mag als lid je status ook upgraden van Lid naar Investeerder XL of VIP!  Je krijgt dan nog meer voordelen en wordt als belangbehartiger meer betrokken bij de Club en daarvoor wordt je ook beloond!  Projecten die zijn afgerond, worden samen met de Investeerders geopend of gelanceerd!  Dit kan zijn op eigen locatie maar ook in den lande….. De kosten zijn laag voor de Investeerders XL of zelfs gratis voor Investeerders VIP!

Niet aansprakelijk

De Club is probeert zo duidelijk mogelijk naar de leden te communiceren en te waarschuwen voor het feit dat alle investeringen een risico is in meer of mindere mate.  Doch beroept de Club zich volledig op het feit dat er nimmer sprake kan zijn om de Club op welke wijze dan ook aan te klagen voor miscommunicatie, het niet volledig brengen van informatie of het verliezen van het ingezette geld om daar meer geld voor terug te ontvangen.

Wij communiceren zoveel en zo duidelijk mogelijk en houden nimmer informatie achter welke schadelijk kan zijn!  Ieder lid is volgens onze standaard-instelling “volwassen en oud genoeg” om eigen beslissingen te nemen, dan wel bij zijn of haar positieve om zo min mogelijk geld in te zetten dat het geen of weinig risico oplevert.  De Club houdt van bovenaf zoveel mogelijk in de gaten wat betreft regelgeving en naleving daarvan en neemt, wanneer het problemen op gaat leveren, aanstalten om in te grijpen om het niet te laten escaleren en zo nodig de kosten tot een minimum te beperken.