Visie

Waar staat de Club voor en wat wil de Club bereiken?

De huidige maatschappij staat op z’n kop en op instorten.
Er komen steeds meer mensen vast te zitten in deze maatschappij omdat ze geen werk hebben of een baan hebben die ze niet leuk vinden of kunnen behouden en/of niet voldoende geld verdienen. Vele moeten telkens wijzigen van baan en omdat ze hun maximale contractperiode hebben volbracht en niet wordt verlengd. Zeker in deze tijd van het Coronavirus zijn vele banen op de tocht komen te staan omdat bedrijven massaal op het punt staan om te vallen of al om zijn gevallen. Je telkens maar gemotiveerd opstellen en ook steeds voor een matig inkomen staan centraal in deze grote groep mensen die vast komen te zitten als ze dat niet al zitten…  ook zijn er de laatste tijd steeds meer mensen die ondanks dat ze werk hebben, noodgedwongen op straat moeten leven….. en dat met kinderen!   Er zijn steeds meer mensen die uit het leven willen stappen omdat ze het niet meer zien zitten.

Wij als Club vinden dat het anders moet en kán! Wij vinden dat ieder mens een goed salaris moet kunnen verdienen ongeacht leeftijd, opleiding, soort werk, of wat dan ook! Iedereen moet in staat kunnen zijn om naast het werk dat hij of zij leuk vindt om te doen, ook alle rekeningen makkelijk moet kunnen betalen, een paar keer per jaar op vakantie moet kunnen gaan, een mooie auto en huis kunnen kopen, kortom; een leuk leven moet kunnen leiden.

Iedereen kan een andere mindset toepassen en activeren. Maar je moet wel willen! We moeten samen een vuist maken! Er zijn namelijk verdienmodellen die ervoor kunnen zorgen dat iedereen een leuk en goed inkomen kan hebben/creëren. Er zijn verdienmodellen die minder winsten maken en verdienmodellen met veel meer risico die meer winsten behalen! Er is altijd een risico met investeren, maar wij als Clubgenoten beperken het risico tot het minimum en waarschuwen je zoveel mogelijk! Er zijn afgelopen jaren mooie resultaten geboekt en daar doen wij uitsluitend zaken mee.

Als je ook geld zou willen bijverdienen, dan moet je betalend lid worden. Dit kost minimaal € 10,- per maand en kan je per direct je bijdrage leveren aan de Club en je kosten terug te verdienen en mogelijk veel meer……

Het Clubgeld of lidmaatschapsgeld wat overblijft na het betalen van alle kosten, wordt opnieuw geinvesteert in projecten die ten gunste zijn aan de samenleving, om daar voordelen voor onze Clubleden in aan te brengen. Zo zullen wij op minimaal 12 locaties in Nederland, in elke provincie minimaal 1 horecapand aankopen zodat daar onze bijeenkomsten, vergaderingen en presentaties kunnen worden gehouden, ook om de reistijd voor onze leden in elke provincie te beperken voor de bijeenkomsten, maar ook voor bezoekjes, proeverijen, lezingen, party’s en sportiviteiten. Clubleden kunnen en mogen er in eigen (privé) tijd met korting eten en drinken! Zo snijdt het mes direct aan meerdere kanten!

Ook zullen er bijzondere panden worden aangekocht die weer zeer aantrekkelijk zijn voor alle Clubleden! Dit kan heel divers zijn, bijv. een Bioscoop, een Studio, Garage, Outlet Center, XXL Speelgoedzaak, IJssalons, Koffiecorners, Snackbars in jaren 50 stijl, Glamping, Muziekpaleis/feestcafé waar dagelijks dingen worden georganiseerd, enz., enz.
Bovendien wordt een gedeelte gereserveerd voor Crowdfunding! Goede ideeën kunnen een aanvraag indienen en hun idee laten zien zodat wij kunnen bepalen of wij daar een rol in kunnen spelen om te helpen.

Investeren in andere verdienmodellen

Er zijn ook nog andere verdienmodellen, bijvoorbeeld Cryto's, beleggingen via Traders via beurzen en dergelijke, maar die gaan niet via onze Club, maar kunnen wel worden aangeboden via onze Clubleden. Wees gewaarschuwd!!! Daar heeft Sumio niets mee te maken en is Sumio ook niet verantwoordelijk voor als iemand van onze Club daardoor gedupeerd wordt!
Dat houdt in dat de Clubleden die andere verdienmodellen volgen, jou graag bijstaan en verder helpen wanneer je hulp nodig hebt, maar Sumio is daar niet verantwoordelijk voor, omdat
Sumio alleen investeert in eigen onderdelen met een vooraf bekende en vastgestelde omzetverwachtingen en winstdelingen.